Ga direct naar: Hoofdinhoud
Miles Kane
30 mrt 2024
Uitverkocht Ticket€25.5
za 30 mrt 2024
uitverkocht

Miles Kane

Indierock-held komt met nieuw album en solo tour | + Ten Tonnes
20:00 Zaal open om 19:30
Kleine Zaal
Uitverkocht Ticket€25.5
Miles Kane header

Indierock-held Miles Kane komt naar onze Kleine Zaal! De Engelse zanger/gitarist speelt tijdens zijn aankomende solo tour een aantal intiemere shows, en maakt daarbij ook een stop in Eindhoven.

Tijdschema

19:30 uur: Deuren open
20:00 uur: Show Ten Tonnes
21:00 uur: Show Miles Kane
(tijden zijn onder voorbehoud)

Miles timmert inmiddels al een goede twaalf jaar aan de weg als solo-artiest, maar ken je ook als de ene helft van het duo The Last Shadow Puppets of als frontman van zijn vroegere band The Rascals. Na het soulvolle Change The Show (2022), keert hij op het laatste album One Man Band terug naar zijn roots en kruipt hij in de rol van guitar hero. Onder de stevige rocknummers klinken aanstekelijke melodieën en nog grotere anthems, met een knipoog naar 90’s britpop en het vroegere werk van Arctic Monkeys. Noteer zaterdag 30 maart vast in je agenda.

Let op: club card tickets voor dit evenement zijn uitverkocht.

Full of headbanging rock tunes with a clear 90s influence, but it is made even stronger by the final tracks, sure to capture listeners’ hearts.
The Independent

Ten Tonnes

Ten Tonnes is het alias van de Britse singer-songwriter Ethan Barnett, het ruigere broertje van George Ezra. In zijn gitaargeluid combineert hij elementen van indie en pop, met catchy melodieën, upbeat ritmes en herkenbare teksten. Het vorig jaar uitgekomen Dancing Alone (2023) is een volwassen en majestueus tweede album over reflectie, groei en het bewandelen van nieuwe paden. Deze avond zie je Ten Tonnes als support voor Miles Kane!

Ten Tonnes

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12