Ga direct naar: Hoofdinhoud
MEAU
08 dec 2024
Ticket€32.5
zo 8 dec 2024
laatste kaarten

MEAU

Gevoelige, dansbare, dromerige en catchy levensliedjes
20:15 Zaal open om 19:30
Grote zaal
Ticket€32.5
meau header

MEAU heeft een bijzondere plek weten te bemachtigen in het muzieklandschap. Met haar doorbraaksingle ''Dat Heb Jij Gedaan'' wist ze de hitlijsten te bestormen en te ontroeren met haar kwetsbaarheid. Haar carrière nam een vliegende start, waarop een deelname aan Beste Zangers, Vrienden Van Amstel LIVE!, een Edison en shows op o.a. Concert At Sea en Pukkelpop volgde.

MEAU heeft een zeer persoonlijk en intens invoelbaar album gemaakt. Nummers over liefde, zoektocht naar jezelf, in de war zijn of de chaos achter je laten en je vrij voelen. Een mooie afspiegeling van het leven van een jongvolwassene in deze tijd, verpakt in sterke liedjes. Ze laat met dit album zien een singer-songwriter en popartiest van hoog niveau te zijn.
Juryrapport Edisons

Stukje Van Mij

Met ‘Stukje Van Mij’ scoort MEAU haar vierde Top40 hit en weet ze een enorme maatschappelijke impact te maken. De release over het gevoelige onderwerp ‘online shaming’ leidde zelfs tot gesprekken in de Tweede Kamer, internationale media aandacht en een lespakket voor scholen.

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12