Ga direct naar: Hoofdinhoud
Martijn Fischer zingt Hits van Hazes + Carmell
08 sep 2024
Tickets29.50
zo 8 sep 2024

Martijn Fischer zingt Hits van Hazes + Carmell

20:15 Zaal open om 19:30
Grote zaal
Tickets29.50
Martijn Fischer

Maak je klaar om mee te zingen met de grootste levensliederen van de Nederlandse muziekgeschiedenis als Bloed, Zweet En Tranen, De Vlieger of Kleine Jongen! Martijn Fischer brengt zijn exclusieve clubtour Martijn Fischer Zingt Hits van Hazes op zondag 8 september naar onze Grote Zaal, begeleid door een complete liveband.

Martijn Fischer is bekend geworden als de persoon die André Hazes vertolkte in de film Bloed, Zweet & Tranen, waarmee hij een Gouden Kalf won, en door de musical Hij Gelooft In Mij over het leven van André. Inmiddels is hij ook een graag geziene gast op feesten en festivals als Zwarte Cross, Paaspop, Parkpop en meer, en bewijst hij maar weer hoe tijdloos de hits van Hazes zijn. 

De ticketverkoop start op donderdag 21 december om 10:00 uur. 

Niet is mooier dan een dampende zaal vol Hazes fans voor je neus om samen dat feestje mee te vieren! Dat ik die prachtige songs voor de mensen mag zingen ervaar ik als een groot cadeau.
Martijn Fischer

Support: Carmell

Carmell is een eerlijke, nuchtere, en vooral enthousiaste zangeres met een diverse sound. Inhoudelijk worden onderwerpen aangesneden waar leeftijdsgenoten zich goed mee kunnen identificeren. Haar repertoire kan het best omschreven worden als een feest der herkenning. Met medley’s samengesteld uit hitrepertoire van artiesten als bijvoorbeeld Antoon, Flemming, Kriss Kross Amsterdam, Maan, Jeugd van Tegenwoordig als ook de Engelstalige knallers staat Carmell borg voor een spetterende show.

Carmell

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12