Ga direct naar: Hoofdinhoud
do 30 nov 2023
club card

Lucy Kruger & The Lost Boys

Avond prachtige art-rock voor fans van Chelsea Wolfe, Savages en Bat For Lashes | + Nevin + Ellenor Vora

Met hun spookachtige, gothic art-pop en ambient noise nemen Lucy Kruger & The Lost Boys je mee in rauwe emoties en poëtische introspectie. 

De Zuid-Afrikaanse verhuisde in 2018 naar Berlijn en bracht samen met The Lost Boys de ‘Tapes’-trilogie uit; een reeks grimmige en sobere platen over je weg vinden in een nieuwe stad. Het nieuwe album ‘Heaving’ pakt op waar deze serie eindigde, en de nieuw gevonden stabiliteit gaat hand in hand met experimentatie. Wat te horen is in een meer uitgebreid geluid vol van Depeche Mode-achtige duisternis, angst, opgetogenheid, verlangen en hoop dat ergens tussen Savages, Emma Ruth Rundle en Chelsea Wolfe in zit. Op donderdag 30 november zie je Lucy Kruger & The Lost Boys samen met Nevin en Ellenor Vora in het Stroomhuis.

 

Support: Nevin

Sfeervolle gitaar, nostalgische synths en intieme verhalen. Nevin is een Amsterdamse singer/songwriter zoekend naar nieuwe manieren om haar verhalen over te dragen. Samen met haar band zet ze een dynamisch combinatie neer tussen beladenheid en melancholie.

Nevin square

Support: Ellenor Vora

Ellenor Vora is een muzikant en kunstenaar uit Eindhoven. Ze combineert donkere elektronica met melancholische en dromerige gitaarlijnen. Haar muziek varieert van indie tot dreampop. Deze avond verzorgt ze de support voor Lucy Kruger & The Lost Boys.

Ellenor Vora square

Tijdschema

19:30 uur: Deuren open
20:00 uur: Show Ellenor Vora
20:45 uur: Show Nevin
22:00 uur: Show Lucy Kruger & The Lost Boys
(tijden onder voorbehoud)

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12