Ga direct naar: Hoofdinhoud
Karsu
15 dec 2023
Tickets28.50
vr 15 dec 2023
uitverkocht

Karsu

Eigenzinnige mix van jazz, funk en intieme Turkse liedjes
20:30 Zaal open om 19:30
Grote zaal
Tickets28.50
karsu header

Het Amsterdamse multi-talent Karsu is met haar uitstekende band, een verbluffende stage presence en een repertoire wat varieert van dansbare funksongs tot intieme Turkse liedjes absoluut een rijzende ster. Ze is naast begenadigd zangeres en pianist ook een componist en tekstschrijver. Met haar eigenzinnige mix van stijlen heeft ze zichzelf al in meer dan twintig landen wereldwijd op de kaart gezet en neemt ze je in haar muziek mee naar de uithoeken van de wereld.

Tijdschema

19:30 Deuren open
20:30 Karsu
(tijden zijn onder voorbehoud)

Eind 2019 verscheen het gelijknamige album KARSU; een plaat met zelfgeschreven Engels- en Turkstalige teksten. Hiermee deed Karsu haar eerste echte clubtour door Nederland en volgde onder meer een uitgebreide tour in Turkije. Dankzij haar uitzonderlijke stem, haar gepassioneerde pianospel en aanstekelijke composities, in combinatie met haar vrolijke, gepassioneerde look, is Karsu verworden tot een gevierde en geliefde internationale performer.

Multi-talent

Naast muziek maken heeft ze ook een grote passie voor koken, een hobby die opgepakt werd in de corona periode. Zo verschijnt Karsu maandelijks met een foodcolumn in magazine &C en startte ze haar eigen kookprogramma Karsu's Kitchen op 24Kitchen. Ook nam ze in 2021 deel aan Beste Zangers, waarin haar talent, diversiteit en spontane persoonlijkheid breed werd omarmd door de Nederlandse kijkers. Karsu bundelde alle liedjes van Beste Zangers op een album, dat direct binnenkwam in de Album Top 100. 

Of ze nu achter de piano een liedje inzet, of een zuivere oerkreet lanceert, alles wat Karsu doet is geladen met intensiteit. Anderhalf uur lang verveelt Karsu geen moment.
de Volkskrant

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12