Ga direct naar: Hoofdinhoud
vr 31 mrt 2023
club card

The Handsome Family

+ Diederik (Aidan & the Wild)

Tijdschema

19:30 Doors
20:00 Aidan & The Wild (frontman Diederik solo)
21:00 The Handsome Family
(tijden onder voorbehoud) 
 

Donkere americana voor fans van Wilco, Calexico, Nick Cave en 16 Horsepower

Met een puike show in De Kapel, vol hilariteit, sarcasme en sterke songs bevestigde deze familie in 2015 hun status. The Handsome Family bestaat uit het echtpaar Brett en Rennie Sparks. Sinds 1994 smeden zij de meest donkere americana, murder ballads en dreigende folk aaneen tot een bloedstollend, maar even bloedmooi geheel. De dreigende ondertoon van de muziek wordt nog eens extra versterkt door de verhalende teksten van Rennie Sparks, die niet alleen in haar muziek, maar ook in haar korte verhalen een voorliefde laat zien voor de zelfkant van de samenleving, gothic en misantropie.

Support-act: Diederik (frontman Aidan & the Wild)

Ergens in het liefdesgebied tussen Ben Howard, Wilco en Kurt Vile, op de kust waar indie/folk en americana samenkomen kun je Aidan & the Wild vinden, het alias waaronder muzikale duizendpoot Diederik van den Brandt een fris geluid in het Nederlandse landschap laat horen. Geboren met de gitaar op schoot en bewapend met een tas vol licks en tricks, brengt hij een tijdloze sound voort die je doet afvragen hoe het had geklonken als het hoogtij van de Laurel Canyon 50 jaar later had plaatsgevonden. Frontman Diederik zal jullie opwarmen met een solo-show. 

Aiden & The Wild

Let op: de oorspronkelijke datum van dit concert was 25 februari 2021 + 3 maart 2022. Reeds gekochte tickets blijven gewoon geldig en kaartkopers zijn persoonlijk geïnformeerd.

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12