Ga direct naar: Hoofdinhoud
za 16 mrt 2024
laatste kaarten
club card

The Grand East

De meest zweterige rockband van Nederland

The Grand East is een 5-koppige Nederlandse band die al ruim een decennium door de straten van Europa zwerft. Hun eigenzinnige en energieke rock - geïnspireerd door de muziek uit de jaren 60 en 70, heeft hen naar festivals en podia in heel Spanje, Duitsland en Nederland gebracht. Hun liveshows zijn uniek en enorm vermakelijk, met een uitzinnige leadzanger die niet stopt totdat hij de harten van het hele publiek heeft veroverd en hij in een plas van zijn eigen zweet staat.

Floor = Lava

The Grand East heeft een nieuwe samenstelling en met hun nieuwste album ‘Floor = Lava’ ook een nieuwe sound. The Grand East is uitgegroeid tot een rock-'n-rollband die meerdere decennia omspant, waarbij invloeden uit de synthwave uit de jaren '80 en garagerock uit de jaren '90 ook duidelijk hoorbaar zijn. Minder jams, meer songs.

'Flirten met fout'

In de studio zijn ze gaan flirten met fout. Niet naast de pot pissen, maar naast de pot mikken. Alles mocht inspireren, zolang je nekharen er maar van overeind gaan staan. Ze weten nog wel waar ze vandaan komen, ze weten alleen de weg niet meer terug. Dit is de meest zweterige boyband van Nederland die live zo hard rockt dat je er steil van achterover slaat. Zorg dat je erbij bent op zaterdag 16 maart in Café Wilhelmina!

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12