Ga direct naar: Hoofdinhoud
G. Love & Special Sauce
15 nov 2023
Ticket€34.5
wo 15 nov 2023

G. Love & Special Sauce

Laidback pop met een hiphop randje | + Gumbo Kings
20:15 Zaal open om 19:30
Grote zaal
Ticket€34.5
g. love header

Als voorloper van acts als Xavier Rudd, Jack Johnson en Newton Faulkner maakt singer/songwriter G. Love laidback pop met een hiphop randje. Hij was in 2019 voor het laatst in Nederland te zien. Extra bijzonder: deze keer neemt hij zijn band Special Sauce mee naar onze Grote Zaal, en dat is voor het eerst sinds 2008 (!). 

Tijdschema

19:30 Deuren open
20:15-20:45 Gumbo Kings
21:00-22:30 G. Love & Special Sauce
22:30 DJ
(tijden onder voorbehoud)

Dit concert is een samenwerking tussen Effenaar en Muziekgebouw Eindhoven.

I've always tried to make music that's a force for positivity. It was important to me that this album be something that could empower the folks who are out there fighting the good fight every day. I wanted to make a rallying cry for empathy and unity.
G. Love over zijn laatste album ''Philadelphia Mississippi''

Support: Gumbo Kings

Deze band is een vijf-koppige alligator die uit de Nederlandse moerasdelta komt gekropen. Deze jonge muzikanten hebben een moderne eigen kijk op hun geliefde Soul & Rhythm ’n Blues. Een liveshow van Gumbo Kings brengt je een chique nachtclub binnen, waar het feestje langzaam tot het absolute kookpunt wordt gebracht. Ze waren in 2019 de meest geboekte band van Popronde en in 2020 stonden ze op Noorderslag. Met de nieuwste plaat 'In The Dark' komt Gumbo Kings met hun meest persoonlijke statement tot nu toe. Het album is donkerder dan het eerdere werk, met thema’s zoals eenzaamheid en verlangen. Tijdens hun tournees weten ze steevast de harten van muziekliefhebbers over de hele wereld te veroveren, en ze zullen dit opnieuw doen als support van G. Love & Special Sauce!

Gumbo Kings - Café Wilhelmina

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12