Ga direct naar: Hoofdinhoud
Feuerschwanz
27 nov 2024
Tickets32.50
wo 27 nov 2024

Feuerschwanz

Een avond vol Duitse metal | + Orden Ogan + Dominum
19:00 Zaal open om 18:00
Grote zaal
Tickets32.50
feuerschwanz header

Sinds hun oprichting in 2004 is Feuerschwanz geleidelijk verschoven van hun roots in komedie-middeleeuwse folk naar een serieuzere richting met echte heavy metalinvloeden. Met de release van Das Elfte Gebot in 2020 richtte de band hun zinnen volledig op metal, en werden ze al snel een van de meest relevante Duitse bands in het genre. 

Fegefeuer

Met hun nieuwe release bevestigt Feuerschwanz duidelijk hun uitstekende positie in de scene. 'Fegefeuer' blijft tekstueel trouw aan kenmerkende onderwerpen, onderzoekt lang vergeten legendes en heroïsche veldslagen, en pronkt met de buitengewone muzikale vaardigheden van de band. Scandinavische mythologie ontmoet epische gitaarriffs, terwijl pakkende deuntjes je uitnodigen voor de ultieme viking party!

Orden Ogan

Orden Ogan heeft met hun unieke melodieuze en toch harde stijl hun eigen niche gecreëerd. Met hun album 'Final Days' uit 2021 kwamen ze in de Duitse albumlijsten binnen op nummer 3 en met meer dan 150 miljoen streams loopt de band wereldwijd voorop in de power metal. 

orden ogan png

Dominum

In een epische metalshow combineert Dominum de energie van metal met het drama en de intensiteit van een horrorfilm, waardoor een intense en boeiende realiteit ontstaat. Met liedjes die verhalen vertellen over zombies, overleven en een onverzadigbare honger naar meer, brengen ze hun ondode personages tot leven en zorgen ze voor een live-ervaring die niet levendiger kan zijn. 

dominumm

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12