Ga direct naar: Hoofdinhoud
vr 10 mrt 2023
nieuw
club card

FESTEN

De complete festivalzomer in één clubnacht
22:00 - 04:00Zaal open om 22:00
Kleine Zaal
FESTEN header

FESTEN is een complete festivalzomer in één clubnacht. Gewoon lekker festivallen zoals je gewend bent, maar dan indoor en in versneld turbo-tempo. Georganiseerd door Festileaks.

Verwacht een bonte verzameling van mini-feestjes die elkaar rap opvolgen en één voor één een lach op je gezicht toveren. We spinnen positieve festival anthems door alle genres heen, zolang ze maar mee te zingen (of mee te beuken) zijn. Van Pinkpop tot Mysteryland en van Zwarte Cross tot Lowlands: wie wel van een festivalletje houdt, moet zich vooral uitgenodigd voelen.  

Hijs je dus in je mooiste festivaloutfit, put on your dancing shoes en laat je betoveren. We zouden zeggen party on the floor maar anders kunnen we ook nog kijken of er een dixi vrij is. Tot FESTEN!

Festen foto 3

Featuring

DIXI DISCO - TINDERDOME - BEUKENBOS - HEYBOYHEYGIRLBANDS - GARDEROBE BINGO - MANAGEFEEST VOOR PAARDENMEISJES - SLETTENDISCO - HOW LOW CAN YOU GOWLANDS

.. en nog veel meer legendarische mini-feestjes!

Festen foto 3
'FESTEN' is de alternatieve clubnacht voor festivalliefhebbers, georganiseerd door Festileaks. Gewoon lekker festivallen zoals je gewend bent, maar dan indoor. Als jij de handjes in de lucht gooit, zorgen wij voor dansbare positieve anthems van de artiesten waar we bij Festileaks dagelijks over schrijven. En natuurlijk voor de broodjes knak. Wat heet! Wij rusten niet tot ook die laatste halve zool van je schoen gesleten is. FESTEN zal je. Want als Daft Punk niet meer naar de weides komt, dan gooien wij wel een nieuwe Alive in je bakkes. En anders Pearl Jam wel. Of The Whitest Boy. FESTEN. Kansrijker dan tickets scoren voor Glastonbury. Zonniger dan lichttherapie. Nog minder dip dan de disco. Kom FESTEN alsof er geen festivalseizoen bestaat.
Festileaks

Alvast een locker reserveren?

 

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12