Ga direct naar: Hoofdinhoud
The Dutch Queen Tribute
28 dec 2023
Tickets28.50
do 28 dec 2023
uitverkocht

The Dutch Queen Tribute

Een overdonderende live ervaring voor elke Queen liefhebber!
20:15 Zaal open om 19:30
Grote zaal
Tickets28.50
dqt header

Alle grote hits en geliefde album tracks van deze grandioze rockband komen tot in detail voorbij in een energieke show. Van het superieure stembereik van Freddie Mercury tot de verfijnde dynamiek van Brian May, van de melodische baspartijen van John Deacon tot de karakteristieke grooves van Roger Taylor, samengesmeed door Freddies herkenbare pianopartijen.

Tijdschema

19:30 Deuren open
20:30 The Dutch Queen Tribute
(tijden onder voorbehoud)

De muziek van de rockgiganten van Queen heeft inmiddels flinke sporen achtergelaten in onze cultuur. Dat hun talloze hits tijdloos zijn blijkt wel uit de grote schare fans die met elke nieuwe generatie alleen maar groeit. Ook de bandleden van The Dutch Queen Tribute werden al op jonge leeftijd geraakt en het heeft hen muzikaal gevormd.

The Dutch Queen Tribute bestaat uit vijf bekende muzikanten die de liefde voor Queen delen: Merijn van Haren (Navarone, The Analogues), Joost van Haaren (Krezip, Anneke Van Giersbergen), Henk Jan Heuvelink (Marike Jager, Klein Orkest), Bram Hakkens (Kyteman, Maaike Ouboter), en Kees Lewiszong (Navarone).

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12