Ga direct naar: Hoofdinhoud
Douwe Bob
04 okt 2024
Tickets33.50
vr 4 okt 2024
uitverkocht

Douwe Bob

Amsterdamse singer-songwriter terug met karakteristieke popplaat | + Melle
20:15 Zaal open om 19:30
Grote zaal
Tickets33.50
douwe header

Na het rootsy americana album Born To Win, Born To Lose (2021) is Douwe Bob sinds Valentijnsdag terug met weer een echte popplaat. Na zijn winst in De Beste Singer-Songwriter van Nederland in 2012 is het hard gegaan met de Amsterdammer. In de afgelopen tien jaar vertegenwoordigde hij ons land op het Eurovisie Songfestival, won hij meerdere Edisons, verkocht hij vele zalen uit, was zijn muziek te horen onder verschillende tv commercials en wist hij vorig jaar de harten te veroveren tijdens zijn deelname aan Beste Zangers. 

Where Did All The Cool Kids Go?

Op 14 februari (Valentijnsdag) verscheen zijn nieuwe popplaat. De single "This World Is Our Home" werd al goed ontvangen en gaat over je thuis voelen op deze aarde, met je vrienden, en gegrond zijn in het heden. Geluk vinden in deze wereld en met de mensen van wie je houdt. 

Support: Melle

Singer-songwriter en multi-instrumentalist Melle weet de magie van muziek in eerlijke en organisch klinkende nummers te vangen. Met grote passie zingt hij over liefde en verlies. Met memorabele melodieën en persoonlijke teksten brengt hij een troostende boodschap, in een repertoire dat varieert van intieme, akoestische ballads tot energieke pop. 

melle

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12