Ga direct naar: Hoofdinhoud
Disco Inferno met Discophonic Orchestra
25 nov 2023
za 25 nov 2023

Disco Inferno met Discophonic Orchestra

Ervaar de magie van disco

Na 3 succesvolle edities komt ‘Disco Inferno met Discophonic Orchestra’ terug voor een onvergetelijke avond vol disco en funk!

Tijdschema

20:00 Deuren / Hybrid Hugo
21:00 Discophonic Orchestra
21:50 Pauze
22:20 Discophonic Orchestra
23:20 Aftershow met DJ
(tijden onder voorbehoud)

De Magie van Disco

Dit groots discofeest behoeft geen introductie. Op zaterdag 25 november 2023 keert Discophonic Orchestra terug naar het podium van Poppodium De Effenaar voor hun vierde optreden. Deze vijf uur durende liveshow is daarnaast ook voorzien van een fantastische DJ, MC, een grote dansvloer met lichteffecten en natuurlijk een glimmende discobal!

Uniek disco orkest

Het live-optreden van Discophonic Orchestra omvat een ongelooflijke line-up van 7 vocalisten en een compleet 30-koppig orkest met strijkers en blazers die het perfecte tintje geven aan de discosound. En als klap op de vuurpijl is er ook nog een fantastische old-school disco DJ die het feest opwarmt en voor de afterparty zorgt.

Dansplezier voor jong en oud

Het is tijd om je dansschoenen uit de kast te halen en je in je beste disco-outfit te kleden, want deze avond wordt een en al dansplezier. Mis je kans niet om LIVE de pure disco-magie te ervaren op zaterdag 25 november 2023. En speciaal voor groepen zijn er ook nog groepstickets voor 3 of 5 personen beschikbaar.

Alvast een locker reserveren? 

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12