Ga direct naar: Hoofdinhoud
Comedy Nacht: Stefan Hendrikx, Fuad Hassen & Marjolein van Vliet
23 apr 2023
zo 23 apr 2023
uitverkocht
club card

Comedy Nacht: Stefan Hendrikx, Fuad Hassen & Marjolein van Vliet

Een avond vol cabarettalent van Nederlandse bodem

Zondag 23 april is Hermes Ahmadi terug met een nieuwe Comedy Nacht. Deze editie wederom met een selectie aan cabarettalent van Nederlandse bodem. Op de line-up: Stefan Hendrikx, Fuad Hassen & Marjolein van Vliet. 

Stefan Hendrikx

Stefan Hendrikx is cabaretier, acteur en improvisator. Vanaf september 2023 toert Stefan door de grote en kleine theaters in Nederland met zijn debuutvoorstelling: 'Who's The Man'. Daarnaast is hij vast lid van het Comedyhuis.  

Samen met collega-cabaretier Andries Tunru en pianist Joep Hullegie heten ze 'Beperkt Houdbaar', waarmee ze met volledige geïmproviseerde comedyvoorstellingen door het land reizen.  

Daarnaast speelt Stefan maandelijks bij het comedy collectief Flunknarf in Utrecht en improviseert hij scènes, liedjes en zelfs rapbattles. Met Flunknarf werd hij driemaal op rij Nederlands Kampioen Improvisatietheater! 

Stefan Hendrikx

Fuad Hassen

Volgens het internet is Fuad Hassen de grappigste man van het universum. Hij werd geboren in Eritrea en vertrok op 5-jarige leeftijd naar Nederland om tijdens carnaval aan te komen in Den Bosch. 

Met succes zette Fuad in 2006 zijn eerste stappen binnen het stand-up circuit. Twee jaar later won hij de jury- en publieksprijs van de Culture Comedy Award. In 2013 behaalde hij de finale van Cameretten.  

Fuad was al te zien in de programma's 'Rare Jongens' en 'Spaanders' (BNNVARA) én De Avondshow met Arjen Lubach'. Na 'Pareidolia', 'Held' en 'Remmende Voorsprong' is hij nu terug met zijn 4e voorstelling 'Vogelvrij'.  

Fuad Hassen

Marjolein van Vliet

Een combinatie van satire, melancholie en simpelweg pijnlijk herkenbare situaties zijn de grondstoffen van Marjolein's verhalen. Op onverwachte, eerlijke wijze sleurt ze je mee in dilemma's met verontwaardiging, nieuwsgierigheid en heleboel zelfspot. 

Marjolein van Vliet

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12