Ga direct naar: Hoofdinhoud
Cobra Man
19 sep 2023
di 19 sep 2023
afgelast

Cobra Man

New Paradise Europe Tour
20:15
Kleine Zaal
cobra header

Let op: de show van Cobra Man is geannuleerd. Wegens onvoorziene omstandigheden wordt de aankomende tour uitgesteld. Ticketkopers hebben een persoonlijk bericht ontvangen over de restitutie van hun ticket(s). Lees hieronder het statement van de band:

"Due to unforeseen circumstances, the upcoming Cobra Man UK/EU tour is postponed. Refunds are available at point of sale — news soon when the shows will be rescheduled." - Cobra Man

Los Angeles Power Disco

Mix 60s en 70s rock, disco en de catchy refreinen van jaren tachtig popmuziek en je hebt Cobra Man. Dit duo uit Los Angeles brengt je nummers die doen klinken als stadion anthems, voorzien van flinke dosis energie én mysterie. Met de feestelijke decadentie van funk, straatpunk en de geest van horror b-films die ooit de videotheken vulden. Een einde-van-wereld kruising tussen B-52’s, Daft Punk, Devo, Judas Priest en een vroege Ozzy. Maar ook voer voor fans van Ghost, Sheer Mag, Uncle Acid, Alex Cameron en de serie Stranger Things.  Één ding is zeker; het blijkt onmogelijk om hier niet op te dansen. Op dinsdag 19 september zie je Cobra Man in onze Kleine Zaal! 

Deze bijzondere act is voorgekomen uit de skaters scene. Voorafgaand aan de show zal een korte film worden getoond van Worble Crew skate video's. 

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12