Ga direct naar: Hoofdinhoud
ma 21 nov 2022

Club Void

Villagers of Ioannina City + ALABASTER

Zware psychedelische rock uit Griekenland
In de volgende Club Void is het de beurt aan Villagers of Ioannina City. De toonaangevende Griekse heavy rockband komt naar Eindhoven voor hun enige NL-show van deze tour. De band is sterk beïnvloed door de Griekse natuur en kosmische fenomenen. Hun zware psychedelische sound is te omschrijven als een mix van Black Sabbath en Tool met folk-instrumenten zoals doedelzakken, fluiten en didgeridoos.

Tijdschema

19:30 Deuren open
20:00 ALABASTER
21:00 Villagers of Ioannina City
(tijden onder voorbehoud)

Age of Aquarius

Sinds hun debuutalbum 'Riza' (2014) lieten ze zowel lokaal als internationaal een indruk achter met tours door heel Griekenland en shows in grote Europese steden zoals Berlijn, Amsterdam, Barcelona en Londen. Het nieuwe album "Age Of Aquarius" is precies wat de titel aangeeft, een heel nieuw tijdperk van creatie en experimenten, sonisch en tekstueel, en een reis door ruimte en tijd. 

Support: ALABASTER

Het mogen dan misschien nog wel jonkies zijn, maar zo klinken ze zeker niet. Door het samensmelten van genres als sludge, hardcore punk en stoner ontstond ALABASTER., gevestigd in Eindhoven. Onlangs vielen ze nog last-minute in als support act van Gomer Pyle in onze Kleine Zaal en daar maakten ze hun belofte al hartstikke waar, dus wegens succes nodigen we ze nog eens uit! 

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12