Ga direct naar: Hoofdinhoud
Cash Savage and the Last Drinks
11 nov 2023
za 11 nov 2023
club card

Cash Savage and the Last Drinks

Bezwerende mix van folk noir, dark country en melancholische post-punk | + Ioana Iorgu

Cash Savage and the Last Drinks spendeerde het afgelopen decennium als het hart van de muziek- en queer scene van Melbourne, maar wint inmiddels ook heel wat populariteit overzees. Inmiddels is het nieuwe album So This Is Love in zicht.

Luister twee noten en je weet dat de band het leven niet bepaald door roze glazen bekijkt. Hoeft ook niet, wij laten ons maar al te graag meezuigen in hun bezwerende mix van folk noir, dark country en melancholische post-punk. Met frontvrouw Cash Savage als magnetische middelpunt van de storm, haar poëtische en politiek getinte teksten over geestelijke gezondheid, de economie en relaties zowaar uitspuwend. Fan van The Gun Club of Nick Cave? Dan mag je deze show in het Stroomhuis absoluut niet overslaan.

Tijdschema

20:00 Deuren open
20:45 Ioana Iorgu
21:45 Cash Savage & The Last Drinks

(tijden zijn onder voorbehoud)

Support: Ioana Iorgu

Ioana Iorgu is een onafhankelijke muziekproducent, autodidactische gitarist en drummer gevestigd in Groningen. Ioana graaft haar nagels in je huid met de verontrustende maar boeiende sfeer die ze creëert met dissonante post-punk gitaren die je middenrif doet klapperen, en gortdroge beklijvende drums die direct contrasteren met de zacht gesproken kille teksten. Live treedt ze op als duo, met Ollie Becker op drums. De griezelige visuals begeleiden de onmiskenbare aanwezigheid op het podium, terwijl de geluiden van haar onlangs uitgebrachte album 'Mean Time' weergalmen in de zalen. Ioana Iorgu zal een tijdje in je hoofd ronddwalen, gewoon om er zeker van te zijn dat het goed met je gaat.

Ioana Iorgu

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12