Ga direct naar: Hoofdinhoud
Call It Off + Bayline + Flora Skuller
01 dec 2023
vr 1 dec 2023
club card

Call It Off + Bayline + Flora Skuller

Homecoming show van de Eindhovense poppunkers

Call It Off is coming home! De Nederlandse pop punkers maakten hun debuut in 2013 en wordt vergeleken met bands als Green Day en Blink-182. De band verkreeg al snel populariteit met als resultaat meerdere uitverkochte shows tijdens hun headline tours, festivaloptredens op grote festivals, openen voor bands als New Found Glory en Panic! At The Disco en hun veelgeprezen, door Sony Music uitgebrachte, volledige album "Abandoned", dat een hitnotering behaalde (met als resultaat de Top 40-single "Scream Your Heart Out"). Daarnaast tourde de band meerdere malen door Europa en zelfs door Azië. 

Tijdschema

19:30 Deuren open
20:00-20:30 Flora Skuller
20:45-21:25 Bayline
21:55 Call It Off
(tijden onder voorbehoud)

Terug van weggeweest

Na een aangekondigde pauze in 2020 keerde de band in 2022 terug uit hun winterslaap om een uitgestelde afscheidsshow te spelen voor een volle Dynamo. Echter, zoals altijd doet de band dingen op hun eigen manier en gaan ze tegen de stroom in. Oorspronkelijke bandleden Sergei en Maurice besloten een nieuw leven in de band te blazen en hun muzikale reis voort te zetten als Call It Off. Met de zegen van vertrekkende leden Lesley en Adrian, grepen Sergei en Maurice de kans om nieuwe enthousiaste leden aan de band toe te voegen die dezelfde passie delen en Call It Off van een nieuwe energie voorzien. Met hun drive en talent brengen Timmy en Gio een nieuwe frisse energie met zich mee, en laten Call It Off het kenmerkende pop punk geluid weer vormen.

 

Nieuw werk

De nieuw samengestelde band dook gelijk de studio in om zichzelf opnieuw uit te vinden. De gloednieuwe singles ''letting go'' en ''i'm done'' kwamen hieruit voort en zijn het begin van een nieuwe reis. In hun laatste show van het jaar is het op 1 december tijd voor Call It Off om thuis te komen in Eindhoven! 

Bayline

Maar de Eindhovenaren komen niet alleen! De punkers van Bayline maken catchy, melodische en rauwe rock waarmee creëren hiermee ze de perfecte uitlaatklep creëren voor iedereen die zichzelf even wil laten gaan. Begin dit jaar brachten ze onder label Suburban Records (Tusky, Mayleaf e.a.) de single 'Ignore The Devil' uit tijdens een onofficiële showcase op Eurosonic Noorderslag. Hiermee bewijst de band klaar te zijn om zichzelf naar een hoger niveau te brengen.

bayline persfoto

Flora Skuller

Je zou Fleur van Zuilen kunnen kennen als frontvrouw van rockband MARCH waarin ze de longen uit haar lijf schreeuwde tijdens zweterige punkrockshows. In december 2022 bracht Fleur onder haar alter ego Flora Skuller solodebuut “Velvia” uit. Vijf eerlijke en persoonlijke liedjes die toegeven dat het leven ingewikkeld is en de conflicten verbeelden die daarbij horen. Flora is er sterk van overtuigd dat zeggen "Ik heb het moeilijk en ik weet het niet" in plaats van het cool te spelen, iets is dat de wereld op dit moment nodig heeft. "Velvia" is een liefdesbrief aan het leven en de mensen erin, met alle complexiteit en de strijd die het met zich meebrengt, gebundeld in vijf simpele liedjes voor mensen die zich kunnen inleven en met haar willen meezingen.

flora skuller

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12