Ga direct naar: Hoofdinhoud
Brian Dunne
05 okt 2022
Tickets16.00
wo 5 okt 2022

Brian Dunne

Een meeslepende mix van kwetsbare folk en rock
20:15 Zaal open om 19:30
Kleine Zaal
Tickets16.00
brian dunne header

De New Yorkse singer-songwriter Brian Dunne timmert al enige tijd aan de weg. Zo bracht hij drie geprezen studioalbums uit, speelde hij uitverkochte zalen in Amerika en deelde hij het podium met iconen als Bruce Springsteen. Sinds Danny Vera het nummer ‘New Tattoo’ introduceerde in zijn radioprogramma, is Brian Dunne ook door de Nederlandse americana-liefhebber omarmd.

Persoonlijke verhalen en krachtige metaforen

Het in 2021 uitgekomen album ‘Brian Dunne’ is een mix van kwetsbare folk en rock doordrenkt van persoonlijke verhalen en krachtige metaforen. In maart speelde hij nog in een uitverkochte Rozenknop, op woensdag 5 oktober doet hij onze Kleine Zaal aan. Verwacht een prachtige en meeslepende show vol emotie.

Support: Philine

Met haar heldere zang en eerlijke verhalen weet de Rotterdamse Philine je aandacht snel te pakken. Ze opende al voor artiesten als Froukje en Maaike Ouboter én werd verkozen tot 3voor12 Talent van de Popronde editie. Afgelopen jaar bracht ze haar debuut EP ‘Somewhere Else’ uit, die doet denken aan hedendaagse idolen als Holly Humberstone, Phoebe Bridgers of Lana del Rey. Deze avond verzorgt ze de support voor Brian Dunne!

Philine header

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12