Ga direct naar: Hoofdinhoud
Benny The Butcher
25 mei 2023
Tickets37.50
do 25 mei 2023

Benny The Butcher

Thank God I Made It Tour | + Kingsize
20:15 Zaal open om 19:30
Grote zaal
Tickets37.50
Benny The Butcher - header website

Tijdschema

19:30 Deuren open
19:30-20:15 DJ set Bowie van Loon (Hiphop In Je Smoel) 
20:15-20:45 Kingsize
21:15-22:15 Benny The Butcher
(tijden onder voorbehoud)

Benny The Butcher

Op donderdag 25 mei brengt Benny The Butcher zijn no-nonsense hiphop naar Eindhoven met een exclusieve NL-show. Samen met zijn neven Conway The Machine en Westside Gunn is Benny The Butcher het gezicht van Griselda Records en één van de meest opvallende rappers van het moment. Dit is hiphop voor de échte heads: soulvolle boombap beats, frisse flows en storytelling met een duizelingwekkende delivery. Dat Benny bars voor days heeft bewees hij al op diverse projecten als 'The Plugs I Met', 'Burden of Proof', 'Tana Talk 3' en 'Tana Talk 4'. Het is dus niet voor niets dat Amerikaanse supersterren als Lil Wayne, J. Cole, Pusha T en French Montana al in de rij stonden voor een collab met de Buffalo-rapper.  

VIP-tickets

VIP-tickets kosten €185 (incl. servicekosten)

- Early Entrance

- Meet & Greet

- Foto opportunity

- Signing Session

Support: Kingsize

Bij deze show een support van formaat, een zwaargewicht in de Nederlandse rap game: Kingsize. De geboren en getogen Hagenees is al vanaf dag één betrokken bij Wilde Westen, het platenlabel van Mula B, LouiVos en meer. Na een tijdje stil te zijn geweest is Kingsize terug en harder dan ooit tevoren. In 2019 verscheen zijn album 'Lang Leve De Koning', de jaren erna nam hij ons mee in zijn 10-delige reeks 'Barz4Days' en begin maart verscheen zijn nieuwe album '1'.

Kingsize

DJ set: Bowie

Na eerdere sets op o.a. Solar, Appelpop en Purple Festival zal Bowie (Hiphop In Je Smoel) de avond warm komen draaien. Of je nou de nieuwste Nederlandse hiphop wilt horen, liever stuitert op Amerikaanse klassiekers of wilt dat hij zijn liefde voor elektronische muziek er een beetje doorheen mengt zodat je lekker kunt dansen; Bowie houdt het eclectisch, maar vooral eigen. Naast dat hij regelmatig solo draait, is Bowie ook onderdeel van DJ-collectief Het Hiphop Journaal. Daarmee ging hij onder meer op tour met rappers als Hef en Fresku en speelde hij op ESNS en bij de tour van De Likt. 

Bowie | Foto: Rosa Quist
Bowie | door Rosa Quist

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12