Ga direct naar: Hoofdinhoud
ma 1 apr 2024
club card

Beige Banquet + Cucamaras

Rammelende en dansbare post-punk | + Warm Exit

Welkom in de hoekige wereld van Beige Banquet. Het is gevuld met grillige gitaren, grooves en scherpe herhalingen.

Beige Banquet brengt je rammelende en dansbare post-punk met jaren 80 drummachines en synths dat ergens tussen DEVO, Thee Oh Sees of Crack Cloud in zit. Begin volgend jaar brengen ze hun eerste album ‘Ornamental Hermit’ uit als volledige band, en daarmee maken ze ook een stop in het Stroomhuis. En met een reputatie van meedogenloze, zweterige en intense liveshows is dat niet iets wat je wilt missen.

Tijdschema

18:30 uur: Deuren open
19:00 uur: Show Warm Exit
19:45 uur: Show Cucamaras
22:00 uur: Show Beige Banquet
(tijden zijn onder voorbehoud)

 

 

Cucamaras

Na het succes van hun eerste twee releases en een druk liveschema, is het indie/post-punkkwartet Cucamaras klaar om een stap verder te gaan met hun aankomende EP ‘Soft Soap’. De band, bestaande uit Josh Hart, Olly Bowley, Dan McGrath en Joe Newton, heeft een sterke interesse ontwikkeld vanuit de lokale scene in Nottingham, waar ze The Bodega uitverkochten in 2021. De nieuwste EP demonstreert de uitbreiding van de richting van de band en biedt een kijkje in hun toekomst. Tijdens afgelopen ESNS wisten ze Huize Maas tot de nok toe te vullen, het is nu tijd voor een bezoekje aan Stroomhuis op Tweede Paasdag!

cuca square

Support: Warm Exit

Warm Exit is een Belgisch postpunkkwartet dat zich met hun gewelddadige en explosieve geluid onderscheidt als een van de meest rauwe en opwindende acts van het moment. Met uiteenlopende invloeden uit krautrock, punk en noiserock wagen ze zich aan de geest van iconische bands als Wire, Rema Rema en PiL. Op hun debuutplaat Ultra Violence (2024) wordt er moeiteloos geschakeld tussen snelle en langzame tempo’s, hoge en lage energieniveau’s en gespannen gefluister of ongebreideld geschreeuw. Daarmee nemen ze de luisteraar mee door een landschap van onenigheid, suggestieve spoken word en industriële ondertonen. Live razen met ongekende intensiteit over het podium, dus deze support show wil je niet missen!

Warm Exit

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12