Ga direct naar: Hoofdinhoud
vr 10 mei 2024
club card

Bad Breeding

+ Pressure Pact + Azijnpisser

Na een verpletterende show in Café The Jack tijdens Hit The City afgelopen jaar komt punkband Bad Breeding terug naar Eindhoven met hun laatste album 'Human Capital' (2022). Op 10 mei zet het anarcho-punk viertal uit Stevenage hun 'Death March' in naar de richting van Stroomhuis voor een ware 'Nostalgia Trip'.

Verwacht explosies van noise met invloeden van de Britse pioniers uit de scene als Crass, Rudimentary Peni en Flux of Pink Indians. Bad Breeding is scherp, brutaal en bovenal doordrenkt met politiek bewustzijn.  

Pressure Pact

De veelbelovende hardcore band Pressure Pact komt uit de underground van Tilburg. Met hun zelfbenoemde debuutalbum ‘Pressure Pact’ (2019) ontvingen ze veel lovende kritieken en hiermee zette de band meteen een stempel in de scene. De snoeiharde nummers van Pressure Pact zijn allemaal vrij kort en vliegen met een breeknektempo om je oren. Als je houdt van scheurende gitaarriffs, keiharde drums en intense vocalen, dan is dit een band voor jou.  

Azijnpisser

Azijnpisser is een punkband die stevig geworteld is in de rebelse punk- en hardcore punkmuziek. En is ook nog eens afkomstig uit ons eigen stadje, Eindhoven. Azijnpisser verwerkt de geest van ongehoorzaamheid en non-conformiteit in hun muziek. De band brengt de grenzen van hardcore punk naar een nieuw niveau en staat ​​bekend om hun agressieve en energieke liveoptredens. 

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12