Wij van Wc-eend adviseren Wc-eend, daarom geven onze programmeurs ieder week tips over aankomende shows. Waarom hebben ze deze artiest geboekt? Waarom zijn ze tof? Wat kun je verwachten? Lees mee en ontdek de tofste nieuwe acts. 

Tip van Steffi deze week: Young Gun Silver Fox

Wie of wat is het? 

Het is een hele mond vol, maar Laid-back jaren 70 westcoastpop met een vleugje eighties, schatplichtig aan legendarische bands als The Eagles, The Doobie Brothers en Hall & Oates. 

Waarom is dit leuk?
Ze worden ook wel het koningspaar van de softpop genoemd, dan ben ik persoonlijk al om. Ik ben nogal gevoelig voor dit soort aalgladde muziek. Met mij gelukkig nog meer mensen. Ze hebben de afgelopen jaren hun fanbase opgebouwd met live shows en platen. Ik ben ook erg blij dat ze naar Effenaar komen deze keer. Het zijn eigenlijk gewoon vakmannen, muzieknerds op een podium. Altijd loep zuivere vocalen en perfect getimede gitaarriffs. Je kunt er zo op weg dromen. 

Wat kun je verwachten van de show?
Het zijn sowieso heel sympathieke gasten. Zanger Andy Platts heeft echt een fantastische stem en Shawn Lee is een machtige verschijning met zijn lange zilveren haar. Verder muzikaal natuurlijk een goeie bak soul, pop, relaxte ritmes en samenzang. 

LOCATIE: Grote zaal
AANVANG: 20:15 uur
ZAAL OPEN: 19:30 uur
ENTREEPRIJS: €29,50 (incl. servicekosten)
START VOORVERKOOP: vr 11 okt '19

Young Gun Silver Fox - You Can Feel It (Official Video)
Young Gun Silver Fox - 'Lenny' live @ Ekdom in de Ochtend