Ga direct naar: Hoofdinhoud

Bedrijven

Effenaar zakelijke verhuur

Effenaar is gevestigd in een bijzonder pand, ontworpen door het Rotterdamse architectenbureau MVRDV in het hart van tech- en innovatiestad Eindhoven. Het is al 50 jaar dé locatie in Eindhoven als het gaat over live muziek. Of het nu gaat om een zakelijk event, een congres, bedrijfsdiner, opnames voor een livestream, een spectaculair gala, bijzonder concert of een inzamelingsactie voor een goed doel, het Effenaar team helpt graag bij het samenbrengen van mensen voor onvergetelijke ervaring.

Bruisende locatie in het hart van Eindhoven.

Effenaar is niet alleen een poppodium, maar ook de perfecte locatie voor een out-of-the-box zakelijk event: geef een presentatie op het podium waar o.a. Queens of the Stone Age, Trentemöller, of Ilse de Lange hebben gestaan, organiseer een personeelsfeest in de zaal die De Jeugd Van Tegenwoordig op zijn kop heeft gezet, of geef je vergadering een dosis extra rock 'n roll in onze artiestenfoyer.

De totaal te verhuren oppervlakte in Effenaar beslaat ongeveer 1000 m2 en is opgebouwd uit vijf separaat of geschakeld te gebruiken ruimtes: een grote en een kleine zaal, foyer, café-restaurant met buitenterras aan het water in het Effenaar Park en een sfeervolle skybox.

Effenaar zalen

Effenaar zakelijke verhuur
Effenaar Grote Zaal
Effenaar zakelijke verhuur
Effenaar zakelijke verhuur
Effenaar restaurant-cafe

Het gebouw

Het gebouw is industrieel, sfeervol en flexibel in te zetten: geschikt voor een kleine bijeenkomst tot een geheel verzorgd event tot 1650 personen. De Grote Zaal biedt plaats aan 1300 personen, inclusief het balkon en is te verkleinen naar kleinere events. De Kleine Zaal biedt ruimte voor max. 400 mensen. Liever zitten? Geen probleem, dat kan tot 500 personen.

Onze artiesten foyer waar (internationale) artiesten misschien de avond ervoor nog hebben zitten eten en drinken, is zeer geschikt voor een vergadering, presentatie of bijzondere bijeenkomst.  Alle ruimtes kunnen gezamenlijk of apart afgehuurd worden, net als het restaurant-café. Je kunt bij Effenaar ook een event volledig digitaal of hybride streamen. We hebben hiervoor alle apparatuur en expertise in huis.

 

Effenaar backstage | Zakelijke evenementen

Effenaar expertise

  • Het Effenaar team van horeca- en events specialisten denkt graag mee om jouw creatieve ideeën tot leven te brengen, of dat nu een live-, hybride- of online-evenement is;
  • De zalen zijn voorzien van een hoogstaand geluids- en lichtinstallatie, waarmee voor elk type evenement de perfecte sfeer gecreëerd kan worden;
  • Effenaar is expert o.g.v. (live) streaming en heeft hiervoor alle faciliteiten en kennis in huis;

Organisaties die u reeds voorgingen met het organiseren van hun evenement in de Effenaar zijn onder andere: Gemeente Eindhoven, FONTYS, Greenhouse Group, Philips Lighting, ABN AMRO, Eckart College, Dutch Design Week, PSV, Inbev/Dommelsch, Het Brabants Orkest, VARA, PvdA, NPS en Diesel.

 

CLICKNL recap

Ook een zakelijk event in Effenaar organiseren?

Contactpersoon Events & Zakelijke Verhuur: Hans Verschuuren via events@effenaar.nl

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12