EFFENAAR RESTAURANT-CAFÉ

Helaas is ons café-restaurant tijdelijk gesloten vanwege de aangescherpte Corona-maatregelen. Maar niet getreurd: onder het mom van Effe Thuis verzorgt onze chef-kok op donderdag, vrijdag en zaterdag drie heerlijke maaltijden van onze eigen menukaart, die je tussen 17.30 en 19.30 uur (warm) op kunt halen in ons café-restaurant! Voor slechts € 10 kies je jouw favoriete variant (vega, vis of vlees) en just TAKE IT AWAY! 

Klik hier voor het Effe Thuis-menu van deze week! Bestellen kan door (vóór 17.30 uur) een mail te sturen naar restaurant@effenaar.nl. 

Normaliter verzorgt onze chef-kok in het café-restaurant verse maaltijden en lunches; veelal met lokale producten en zonder overbodige toevoegingen. Op de menukaart prijken ook altijd een aantal heerlijke vegetarische gerechten. Daarnaast heeft het café-restaurant een mooie selectie wijnen, sterke dranken en (lokale) bieren en een heerlijk terras aan het water. Zodra we weer open mogen, verwelkomen we iedereen weer met open armen!

Restaurant | Effenaar Backstage

Coronamaatregelen

Zodra het restaurant weer open mag, houden we ons bij elk bezoek graag aan een aantal richtlijnen: 

  • Het restaurant werkt uitsluitend op reservering;
  • Bezoekers moeten binnen aan tafel of bar zitten (staan is niet toegestaan);
  • In het restaurant houden bezoekers 1,5 meter afstand van elkaar. Uitzondering hierop vormen mensen die een gezamenlijke huishouding vormen en tweetallen. Ook tweetallen die geen gezamenlijke huishouding vormen mogen binnen 1,5 meter van elkaar zitten;
  • Maak bij het afrekenen zoveel mogelijk gebruik van contactloze middelen zoals pin, creditcard of mobiele telefoon.

Terras:
Op het terras gelden exact dezelfde regels als in het restaurant, alleen hoeft er niet gereserveerd worden voor het terras.

Luchtbehandeling:
Onze luchtbehandeling zorgt voor een constante toevoer van verse lucht. De oude lucht wordt separaat naar buiten afgevoerd en dus niet gecirculeerd.Dit systeem heeft de capaciteit om 4x per uur de gehele zaal van schone lucht te voorzien.