Ga direct naar: Hoofdinhoud

Hybrid Music Vibes #2: Julia Sabaté

Julia sabate hmv

De Nederlandse zangeres Julia Sabaté is op avontuur om haar Spaanse afkomst te verkennen door middel van haar muziek. Haar tracks kennen een mix van pop en elektronisch, met hier en daar hints van hiphop.  

In haar nummers vertelt ze verhalen, deelt ze herinneringen en uit ze haar gevoelens. En vooral dat laatste vindt ze erg belangrijk. Zonder angst toont ze haar emotie en wil ook anderen de kracht geven om niet bang te zijn om te voelen wat je voelt. Un pájaro solo sabe ser libre si aprende a volar’, schrijft ze in haar inleiding. Ofwel, 'een vogel weet pas vrij te zijn als hij leert vliegen'. En die vrijheid brengt Julia Sabaté je.

Hybrid Music Vibes

Julia Sabaté en haar band zijn al volledig hybride in hun liveshow. Maar ze zijn nog altijd op zoek naar nieuwe invalshoeken en inspiratie, want de mogelijkheden zijn tegenwoordig oneindig. En hoewel er al veel kennis over techniek aanwezig is in de band, wordt het door al die kennis juist te overweldigend. "Er zijn talloze opties en we hebben wat hulp nodig op de oneindige mogelijkheden te verkleinen tot iets concreets."

Met Hybrid Music Vibes hopen ze een nieuwe stap richting de toekomst van de muziekindustrie te zetten en bij te blijven met waar de ontwikkelingen naartoe gaan. "We willen als band in het heden zijn, maar met de visie van de toekomst."

Vasthouden aan wat eerder is gedaan, dat zou ons persoonlijk enorm vervelen. Dus we willen mogelijkheden ontdekken en uittesten om onszelf te blijven doorontwikkelen.
Julia Sabaté en band over hun deelname

Check hier het concept van Julia Sabaté

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12