Ga direct naar: Hoofdinhoud

Hybrid Music Vibes #2: De Toegift

De Toegift Hybrid Music Vibes
Foto: Rosa Meininger

De Toegift bestaat uit het viertal Maxim Ventulé (tekst/zang/piano/gitaar), Tom Gudde (gitaar/piano), Jorie Slagmolen (basgitaar) en Tim van den Hoven (drums). De Nederlandstalige band combineert de werelden van eigentaalse poëzie en hedendaagse indiemuziek, aangevuld met invloeden uit jazz. Met hun werk speelt de Zeeuwse band met thema's als tijd en nostalgie, en brengen ze in verschillende nummers een ode aan de kust. Op hun zelfgetitelde debuutalbum vind je wonderschone in melancholie gedrenkte liedjes.

Aan het begin van het jaar schitterde het gezelschap op het jaarlijkse showcasefestival Noorderslag, waar de heren hoge ogen scoorden. In de Top 25 van het muziekplatform 3voor12 eindigt De Toegift op nummer #1, en ook OOR en Parool benoemen de band in hun hoogtepunten.

Hybrid Music Vibes

Met hun deelname aan Hybrid Music Vibes hopen ze te ontdekken hoe ze hun verhaal en emoties verder kunnen versterken, en hoe je publiek live nog meer kan betrekken. "Wij zijn vrij ouderwets eigenlijk, dus dit is voor ons ook even spieken bij de buren. We weten nog niet wat er allemaal mogelijk is. Je kent de termen wel, zoals VR, maar echt goede voorbeelden zijn fijn om te zien."

We vinden het tof om te zien wat wij met de techniek kunnen doen, maar ook net zo tof om te zien wat anderen gaan doen. En wie weet komen er nog mooie muzikale connecties uit.
De Toegift over waar ze naar uitkijken tijdens Hybrid Music Vibes

Check hier het concept van De Toegift:

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12