Ga direct naar: Hoofdinhoud

Effenaar Club Card

Een jaar lang muziek ontdekken met één digitaal lidmaatschap.
Effenaar Club Card

Met de Effenaar Club Card ontvang je voor slechts € 75,- een kalenderjaar aan toffe live optredens. Blijf op de hoogte van nieuwe bands, opkomende artiesten en muzikale belevingen.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Effenaar Club Card laat je kennis maken met nieuwe, spannende artiesten en geeft je de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier opkomende artiesten en shows te ontdekken.
  • De kaart geeft je voor slechts € 75,- een kalenderjaar lang toegang tot speciale concerten in de kleine zaal van Effenaar én op verschillende locaties in de stad als: Stroomhuis, Café Wilhelmina, Fifth, Altstadt, Blue Collar Hotel en ’t Rozenknopje. Je kunt je met jouw digitale lidmaatschap eenvoudig online aanmelden voor shows. 
  • Daarnaast mag je naar 2 door ons geselecteerde grote zaal shows in Effenaar;
  • Je ontvangt een speciale Club Card Nieuwsbrief met daarin bezoektips, nieuw talent en toffe achtergrondinformatie;
  • Er wordt een jaarlijks Effenaar Club Event georganiseerd speciaal voor clubleden;
  • Jouw clubkaart wordt automatisch toegevoegd aan je Ticketmaster-account. Zo kun je direct gebruikmaken van alle voordelen!

Welke shows zijn toegankelijk met de Effenaar Club Card?

Wil je weten welke programma’s de komende tijd gratis toegankelijk zijn met de Effenaar Club Card? Op de Effenaar Club Card pagina in Ticketmaster vind je een overzicht van alle clubkaart evenementen. Je kunt je via deze pagina ook eenvoudig aanmelden voor een evenement.

Je vindt het Effenaar Club Card programma ook terug in onze agenda. Met het vinkje ‘Club Card events’, filter je gemakkelijk op shows die gratis toegankelijk zijn voor clubkaarthouders.

Let op: er zijn per show geen onbeperkt aantal plekken gereserveerd voor clubkaarthouders. Het is belangrijk om je tijdig aan te melden voor een show om verzekerd te zijn van een vrijkaart. Het aantal beschikbare plekken voor clubkaarthouders per show is afhankelijk van de grootte van de zaal en van de reguliere ticketverkoop.

Bekijk het overzicht van alle Effenaar Club Card shows en meld je aan!

Hoe werkt het?

De Effenaar Club Card is een digitaal lidmaatschap op alle locatie- en kleine zaal shows die door Effenaar worden geprogrammeerd. Het lidmaatschap wordt automatisch toegevoegd aan je Ticketmaster-account in de vorm van een unieke barcode. De clubkaart is ook zichtbaar in de Ticketmaster-app die je op je telefoon kunt gebruiken. Met jouw persoonlijke lidmaatschapscode kun je direct beginnen met het aanmelden voor shows. Dit doe je door de code in te vullen bij het door jou geselecteerde evenement op de Effenaar Club Card pagina in Ticketmaster. Met jouw code verkrijg je toegang tot één vrijkaart per show per clubkaart.

Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding per mail en in de Ticketmaster app. Je hoeft de clubkaart bij aankomst in Effenaar of op één van de locaties niet meer te laten zien.

Effenaar Club Card video trailer

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12