Ga direct naar: Hoofdinhoud
vr 26 jan 2024
club card

Skinny Lister

Energieke folkpunk band uit Londen | + Tim Vantol

Het Londense zestal weet hun energieke folk-punk perfect te verpakken in verpletterende liveshows. Van met rum overgoten pubsongs tot wat meer beladen ballads: het repertoire is zeer ruimdenkend. Na een epic tour door de USA als support van hun vrienden Flogging Molly en Anti-Flag, is het begin 2024 tijd voor een Europese tour.

Tijdschema

19:30 uur: Deuren open
20:00 uur: Show Tim Vantol
21:00 uur: Show Skinny Lister
(tijden onder voorbehoud)

De afgelopen tien jaar reisde het gezelschap van het regenachtige Londen naar de uitgestrekte wegen van de USA en speelden ze op de Salty Dog Cruise. Na grote tournees door Europa en Noord-Amerika met niemand minder dan Frank Turner, Dropkick Murphys en Flogging Molly, gaat op vrijdag 26 januari het feest losbarsten in onze Kleine Zaal.

Support: Tim Vantol

Deze avond brengt de band Tim Vantol mee als support!

Als de arm die je weer naar binnen trekt vanuit het raam waar je net uit viel. Als de welwillende leider van een goedaardige straatbende, of de laatste verantwoordelijke man in deze gekke wereld. Zo klinkt de stem van Tim Vantol. Rauw, maar ruw zoals de wol in je favoriete trui in plaats van schuurpapier-rauw. Met zijn onstuitbare energie hecht hij veel waarde aan elke positieve gedachte die je kunt opbrengen te uiten, omdat niets in dit leven als vanzelfsprekend kan worden beschouwd.

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12