Ga direct naar: Hoofdinhoud
do 18 apr 2024
club card

Pip Blom

Amsterdamse indierockers met internationale faam | + Dorpsstraat 3
pip header
Foto: Sanja Marusic

Met een energieke podiumpresentatie waar het speelplezier vanaf spat en liedjes die als oorwurmen in je hoofd blijven hangen, stond het indierock viertal uit Amsterdam al op festivals als Best Kept Secret, Glastonbury en Iceland Air. 

Tijdschema

19:30 Deuren open
20:00-20:30 Dorpsstraat 3 
21:00 Pip Blom
(tijden onder voorbehoud) 

Nieuw werk

Naast de nieuwe single 'What Is Love' in samenwerking met Alex Kapranos (Franz Ferdinand), geeft de nieuwe track 'Tiger' ook een goede inkijk in de nieuwe richting van Pip Blom. Gebleven zijn de ‘catchy popsongs with a twist’, maar waar het oude materiaal helemaal op gitaren dreef, spelen nu ook synthesizers, samples en computers een rol. Een nieuwe sound, zonder de aantrekkingskracht en kenmerken van de oude te verliezen.

Pip Blom 3.0
Jasper Leijdens (Kink FM)
An electrifying rocker.
The Revue
It is FAB.
Marc Riley (BBC 6Music)

Support: Dorpsstraat 3

De muziek van Dorpsstraat 3 balanceert tussen post-punk en synthwave, maar haalt inspiratie uit verschillende soorten muziek die zowel geografisch als in tijd uit hele verschillende plekken vandaan komen en gooit dit allemaal allemaal bij elkaar. Soms lijkt het alsof deze invloeden altijd al samen hoorden en soms word je erdoor in de war gebracht en op die manier verteld Dorpsstraat 3 verhalen die je nog niet gehoord hebt.

dorpsstraat3

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12