Ga direct naar: Hoofdinhoud
Party in Nomansland: La Pegatina
16 dec 2023
za 16 dec 2023
uitverkocht
club card

Party in Nomansland: La Pegatina

+ This Is LOVSKI x Wetty Beatz

La Pegatina heeft zijn thuisbasis in het bruisende Barcelona. Ooit begonnen ze daar op straat, nu vullen ze er de grootste zalen en jagen de temperatuur op tot het kookpunt. Hun muziek is een mengeling van genres die ze in de stad om zich heen hoorden: rumba catalana, ska, punk, cumbia en música mestiza. Hun doel is om iedereen in beweging te krijgen binnen 3 seconden, met een smile van oor tot oor. Verwacht een sprankelende show vol power, energie en adrenaline! 

Powered by ASML.

Tijdschema

19:30 Doors 

19:30 DJ Bobalicious 

20:15 This Is LOVSKI + Wetty Beatz 

21:00 DJ Bobalicious 

21:30 La Pegatina 

23:30 DJ Bobalicious 

This Is LOVSKI x Wetty Beatz

Tijdens deze editie van Party In Nomansland slaan This Is LOVSKI en soca ster Wetty Beatz de handen in elkaar voor een live samenwerking. 

Wetty Beatz

Philip Bastien - beter bekend als Wetty Beatz – speelde een grote rol in de opkomst van Afro-soca, dat Afrikaanse muziek combineert met de het genre soca. Sinds 2016 timmert Wetty Beatz naast zijn rol als producer ook hard aan de weg als performer. In 2017 bracht Philip de succesvolle singles 'Woman in General' en 'Rum & Gyal' uit. Daarnaast schrijft hij ook nummers voor andere artiesten zoals 'Oh Yay' van Olatunji en 'Watch Thing' van Skinny Fabulous. In 2019 verscheen zijn grote hit 'Bottle over Head'. 

Wetty Beatz

This Is LOVSKI

This is LOVSKI combineert elementen van zijn Bosnische roots met indie/new wave, Afrikaanse én tropische sound. Dit alles wordt in de blender gegooid met zeer dansbare beats en pakkende liedjes. Het eindresultaat? Bosnische tropische elektro. Met zijn exotische surfgeluid en eindeloze energie neemt This is LOVSKI je mee op een trip waar grenzen niet meer bestaan. Een wereld met gouden zonsondergangen en eindeloze feesten in onontdekte steden. Hij brengt mensen samen en laat de wereld dansen alsof er geen morgen is.

Bobalicious

Bobalicious kenmerkt zich door zijn ongeëvenaarde energie en brengt je muziek met een hoog dansbaar gehalte; van tropical tot booty grooves en Afro riddims. Eerder was Bobalicious al te zien op onder meer Zwarte Cross, Sziget, Couleur Café, Gentse Feesten en Antilliaanse Feesten. Op 16 december draait brengt hij zijn set naar Party In Nomansland.  

Bobalicious

Alvast een locker reserveren? 

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12