Ga direct naar: Hoofdinhoud
Lord Of The Lost
23 apr 2024
Tickets33.50
di 23 apr 2024

Lord Of The Lost

+ The Raven Age + Empire of Giants
19:30 Zaal open om 19:00
Grote zaal
Tickets33.50
Lord of the Lost header

Tijdschema

19:00 Deuren open
19:30 Empire Of Giants
20:20 The Raven Age
21:30 Lord Of The Lost
(tijden onder voorbehoud)

Meer dan een songfestival-kandidaat

Het Duitse 𝐋𝐨𝐫𝐝 𝐎𝐟 𝐓𝐡𝐞 𝐋𝐨𝐬𝐭 ken je niet alleen als songfestival-kandidaat, maar ook als naam die zich de afgelopen jaren heeft genesteld in de top van de heavy muziekscene. Op 23 april brengen ze hun 'Blood & Glitter' naar Effenaar met support van The Raven Age en Empire Of Giants. 

Blood & Glitter

De bandleden laten zich niet vastpinnen op één genre. Ze beschrijven zichzelf als genrefluïde en laten - met een mix van elementen uit metal, industrial, glamour, rock en pop - zien dat grenzen vooral bedoeld zijn om doorbroken te worden. De afgelopen tijd bleef de groep zichzelf zowel muzikaal als visueel opnieuw uitvinden, en dat werpt zijn vruchten af; het laatste album Blood & Glitter (2022) schoot naar nummer 1 in de ranglijsten. Dat belooft een knallende show te worden in onze Grote Zaal. Dus, op dinsdag 23 april uit volle borst: “BLOOD AND GLITTER! SWEET AND BITTER! WE’RE SO HAPPY WE COULD DIE!”.

The Raven Age

In de loop der jaren hebben ze zich - met de albums 'Darkness Will Rise' (2017) en 'Conspiracy (2019) - bij de top van de moderne Britse metal weten te voegen. Ze hebben al getourd met bekende bands als Killswitch Engage, Volbeat, Shinedown, Alter Bridge en Iron Maiden. Eerder dit jaar verscheen hun derde album 'Blood Omen' en deze avond warmen ze jullie op Lord Of The Lost. 

Empire Of Giants

De avond wordt geopend door het Berlijnse zestal Empire Of Giants. In 2017 maakten ze hun debuut met EP 'A New Colour', maar inmiddels is in 2022 al hun tweede album 'Troposphere' verschenen.  Als rock te zacht is en metal te hard, als je van goede zang en een heavy sound houdt, dan is dit de band die je moet beluisteren. 

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12