Ga direct naar: Hoofdinhoud
FUZZY TEETH + Max Hell
14 sep 2024
Tickets15.00
za 14 sep 2024
club card

FUZZY TEETH + Max Hell

Fijne mix van indiepop en lo-fi R&B
20:30 Zaal open om 20:00
Stroomhuis
Tickets15.00
Fuzzy Teeth header

Van zacht gefluister tot onbeschaamde intensiteit: de muziek van FUZZY TEETH omvat een een breed spectrum aan emoties. Het project rondom gitarist en songwriter Anthony Koenn is een fijne mix van indiepop, lo-fi R&B en punk ondertonen met een hele hoop pittige gitaren, creatieve sampling en pakkende melodieën.

Na de goed gestreamde debuut-EP People Jazz (2023), bracht hij onlangs de tweede EP Snakes and Ladders uit. Die belandde meteen in verschillende grote afspeellijsten als NFM, New Alternative en NPO KXX, op radiozenders als KINK en 3FM en de nationale Spotify Homepage Takeover. Op het podium wordt Koenn bijgestaan door een groep ervaren muzikanten, die bekendstaan om hun aanstekelijke speelse energie en een set vol knallers. Zorg ervoor dat je ze live meemaakt, want FUZZY TEETH laat je gegarandeerd dansen en soms zelfs moshen.

Max Hell

Vuige, rammelende gitaren uit de Amsterdamse muziekscene met een zero-fucks attitude. Max Hell begon ooit als een solo slaapkamerproject, maar is inmiddels uitgegroeid tot een vierkoppige band die de voorprogramma’s speelde voor Personal Trainer en Sophie Straat. De gruizige indierockband laat zich inspireren door Pixies en The Velvet Underground, wat resulteert in poppy rocksongs met plotse oerkreten. Ze vielen goed in de smaak afgelopen Popronde en Eurosonic Noorderslag, dus hoogst tijd dat je ze live ziet!

Max Hell

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12