Ga direct naar: Hoofdinhoud
Effenaar 't Wasven | dag 1
25 jun 2023
zo 25 jun 2023
Gratis

Effenaar 't Wasven | dag 1

Het ultieme zomergevoel
14:00 - 18:00Zaal open om 13:00
't Wasven
wasven23 header

De zomer is in aantocht en dat betekent dat er ook dit jaar weer tijd is voor nieuwe edities van Effenaar ‘t Wasven. Zoals vanouds vinden de zomermiddagen plaats op het gezellige terrein van Groendomein ‘t Wasven. Op drie zomerse zondagen in juni, juli en augustus kun je komen genieten van livemuziek onder het genot van een lekker hapje en drankje. Trek je slippers en picknickkleed uit de kast, en dompel jezelf onder in het onovertroffen Effenaar ’t Wasven zomergevoel. De entree is gratis!

14:00-14:30 Viana Afoumou

Deze Brusselse singer-songwriter heeft haar roots liggen in zowel België als Kameroen. Haar muziek is zo’n beetje allesomvattend, want het beweegt van gospel en pop, naar chanson en rap, van soul naar field recording en daarnaast duikt ze ook niet weg voor een vleugje poëzie. De zangeres zingt zowel in het Frans als in het Nederlands en weet haar verhalen in een dromerig, minimalistisch jasje te steken. Naast haar carrière als muzikant werkt ze ook actief samen met collega-kunstenaars als resident artist bij Roodkapje in Rotterdam, waarbij verschillende vormen van kunst, storytelling en filosofie samenkomen.

viana png

15:00-15:45 Woody Sings

Onze artist in residence verzorgde in het afgelopen half jaar iedere eerste zondag van de maand intiem, knusse avonden in het teken van steeds een ander thema. Wegens ziekte was de editie ‘Woody Sings Modern Classics’ helaas afgelast, maar niet getreurd: deze show wordt ingehaald tijdens Effenaar ‘t Wasven. Lokaal talent Woody Veneman speelt in op de actualiteit en weet op zijn eigen unieke manier verschillende thema’s in een eigen jasje te steken.

woody sings square 2

16:30-17:15 Scarlet Rose

In de groene polders van het land van Maas en Waal besloten een rebelse tiener, de perfecte schoonzoon, je favoriete collega en een ietwat hyperactieve puber de indiepopband Scarlet Rose te starten. Het gezelschap is het beste te omschrijven als de liefdesbaby van Vampire Band, Two Door Cinema Club en Paul Simon, op een laag van Afrikaanse en Latijns-Amerikaanse ritmes.

scarlet rose square

Duurzaamheid

Met het oog op duurzaamheid, verzoekt de organisatie van Groendomein 't Wasven zoveel mogelijk gasten met de fiets te komen. Ook wordt er gebruik gemaakt van hardcups, om wegwerpplastic tegen te gaan.

Dit was Effenaar 't Wasven 2022:

wasven22
wv22
wv221
wv222
wv2222
wv223
wv2222
Effenaar 't Wasven 2022 | door Patrick Spruytenburg

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12