Ga direct naar: Hoofdinhoud
Ares
21 mrt 2024
Regulier Ticket€14.5
do 21 mrt 2024
uitverkocht
club card

Ares

Most Wanted Tour
20:00 Zaal open om 19:30
Dynamo
Regulier Ticket€14.5
Ares Most Wanted Tour

Tijdschema

20:00 DJ
20:45 Hooge
21:30 Ares
22:30 DJ
(tijden onder voorbehoud) 

Ares

Voor de kenner van Nederlandstalige hiphop is Ares geen onbekende. De veelzijdige artiest (rapper/producer/zanger/kunstenaar) en labelbaas uit Oosterhout staat bekend om zijn eigenzinnige muziek en unieke stijl. Op donderdag 21 maart 2024 vind je hem ergens ten zuiden blazend - in Room 8 van Dynamo om precies te zijn. 

Persoonlijke en diepgaande thema's.

In zijn muziek neemt Ares de luisteraar mee op een reis door persoonlijke en diepgaande thema's; het vinden van innerlijke rust, het omarmen van complexiteit en het zoeken naar evenwicht tussen tegenstrijdige aspecten van de persoonlijkheid – om er een paar te noemen. 

Wavyman - Live From Mars

Ares' stijl varieert van hiphop tot trap, maar bevat ook invloeden van soul, jazz en synthesizers zoals te horen op het laatste album 'Wavyman – Live From Mars''. Met zes studioalbums, verschillende EP's en singles heeft de artiest een indrukwekkende discografie opgebouwd, waarbij hij sinds 2018 muziek uitbrengt onder zijn eigen label: 162 Records. 

Loyale fanbase

Gedurende zijn carrière heeft Ares een loyale fanbase opgebouwd, wat heeft geleid tot talloze uitverkochte tours en shows. Het contrast dat ontstaat tussen de wilde chaos vóór het podium en de introspectieve persoonlijkheid van Ares óp het podium is fascinerend. Met zijn unieke stijl, oprechte teksten en meeslepende muziek blijft Ares een intrigerende en invloedrijke artiest in het Nederlandse muzieklandschap.  

Hooge

Hooge verzorgt op 21 maart het support bij de exclusieve show van Ares in Room 8! Rutger v Poelwijck, beter bekend als Hooge, heeft als artiest zijnde een stijl ontwikkeld waar hiphop, melodic rap, ambitieuze pop en R&B op een brachtige manier in elkaar blend. Zijn muziek is simpel te omschrijven als "vibes met een verhaal". Zijn muziek is als films, soms één onderwerp waar één emotie en topic sterk naar voren komt, maar soms ook een rollercoaster aan emoties waar je in megetrokken word.”

Hooge

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12