Ga direct naar: Hoofdinhoud

Stem op 50 jaar jongerencultuur in Eindhoven

20 okt 2022, Dynamo Eindhoven

Dynamo viert 50 jaar jongerencultuur in Eindhoven

Eindhoven ís Eindhoven door haar eigen jongerenculturen, legendarische hangplekken, briljante gebeurtenissen, events en bijzondere organisaties en personen. Van groot naar klein, allemaal zijn ze even belangrijk. Ze maken en maakten Eindhoven tot wat het nu is. ‘De Smalle Haven Award’ is er voor hen!

Stem op cultureelgeweld.nl

Kies jouw favoriet en stem!

De prijs die vanaf nu jaarlijks wordt uitgereikt aan één gebeurtenis, organisatie of plek die voor één of meerdere subculturen van Eindhoven van legendarische waarde is gebleken. De winnaar van de Smalle Haven Award krijgt een mooie prijs én wordt vereeuwigd met een eigen plek aan de Smalle Haven. Door de jaren heen zal dit een prachtige Walk Of Fame worden waarbij je terugkijkt op meer dan 50 jaar jongerencultuur in Eindhoven. Oók mag de winnaar een avond cureren in jongerencentrum Dynamo. De winnaar mag zelf bepalen wat er deze avond gaat gebeuren.

Wie, wat of welk event verdient volgens jou de Smalle Haven Award? Stemmen kan door jouw favoriete gebeurtenis, organisatie of plek in Eindhoven in de lijst aan te vinken (één of meerdere vakjes). Wij weten dat de stemlijst verre van compleet is. Daarom kun je ook zelf één extra organisatie, plek of gebeurtenis toevoegen, die volgens jou niet mag ontbreken.

Ga naar Cultureelgeweld en check de lijst, kies jouw favoriet en stem!

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12