Ga direct naar: Hoofdinhoud

Operationeel directeur Driessen Groep Ad van Zutphen versterkt Raad van Toezicht Effenaar

6 mei 2024

Effenaar verwelkomt Ad van Zutphen als nieuw lid van de Raad van Toezicht. Met zijn kennis en ervaring betreffende HRM zal hij Effenaar gedurende zijn zittingstermijn ondersteunen in haar toekomstige ontwikkelingen. Van Zutphen volgt Steven Jellinghaus op, die na de maximale drie zittingstermijnen afscheid neemt en aan een nieuwe uitdaging begint als lid van de Raad van Toezicht van Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals. 

Effenaar was voor haar Raad van Toezicht op zoek naar een nieuw lid met een Juridische/HRM-signatuur en heeft deze gevonden in Ad van Zutphen. Van Zutphen is al zeventien jaar werkzaam bij Driessen Groep in Helmond, de grootste HRM dienstverlener voor de publieke sector. Hier bekleedt hij momenteel de functie van Operationeel directeur en is hij verantwoordelijk voor de HR-visie en het beleid.  

Daarnaast heeft Van Zutphen tevens ervaring met personele en organisatorische vraagstukken binnen de omgeving van een poppodium. Zeventien jaar lang functioneerde hij als bestuurslid bij Stichting Compass Uden, waaronder ook poppodium De Pul valt. Hier was hij onder meer verantwoordelijk voor de HR gerelateerde zaken.  

Ad van Zutphen over zijn toetreding: "In deze functie komt echt alles bij elkaar; mijn passie voor muziek, historie met Effenaar en ervaring met HRM. Als muziekliefhebber en muziekbeoefenaar opgegroeid in Erp en Uden, was de Effenaar de zaal waar ik als tiener al naartoe ging voor de stevigere muziek. En ook nu, 30 jaar later, mag ik regelmatig genieten van de diversiteit en verwondering die Effenaar brengt op diverse plaatsen in Eindhoven. Maar Effenaar is méér dan een poppodium. Het is ook een organisatie met bevlogen mensen die samen proberen de wereld - in dit geval de stad - een beetje mooier te maken. En ook die passie en verbinding trekt me aan. Ik heb er superveel zin in om samen met de toffe club mensen van Raad van Toezicht een steentje bij te dragen aan Effenaar en een mooie popcultuur in Brainport Regio."

Raad van Toezicht Effenaar

Naast Ad van Zutphen bestaat de Raad van Toezicht van Effenaar uit voorzitter Renate Richters, Joep van Belkom en Hannie Derks.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12