Ga direct naar: Hoofdinhoud

Effenaar scoort hoge tevredenheid op sfeer en brede programmering

8 mei 2024

Eind 2023 en begin 2024 heeft Effenaar in samenwerking met Markteffect een onderzoek uitgevoerd over de tevredenheid van onze bezoekers. Dankzij het onderzoek hebben we mooie inzichten verkregen in dat wat goed gaat en waar onze verbeterpunten liggen.

Hoge tevredenheid sfeer en programmering 

Uit het onderzoek blijkt dat bezoekers van Effenaar over het algemeen zeer tevreden zijn over hun bezoek! Effenaar wordt beoordeeld met een tevredenheidsscore van maar liefst een 7,8. Bezoekers geven aan dat deze tevredenheid komt door de gemoedelijke sfeer, bereikbaarheid en brede programmering. 

Ondanks dat velen aangeven positief te zijn over onze programmering, is er ook een groep die hierin ruimte voor verbetering ziet. Zoveel zielen, zoveel smaken; en uiteraard ziet iedereen het liefst meer van wat zij leuk vindt. We nemen deze punten mee in ons programma-overleg. 

Daarnaast zijn we trots om te melden dat het gratis stadsfestival Hit The City dit jaar nóg groter wordt. Het festival verhuist naar het einde van de zomer, en de line-up bevat 100+ acts die je kan ontdekken op meer dan 10 binnenlocaties én een outdoor area op Ketelhuisplein. Get ready! 

Hit The City
Foto: Dick Rennings | Sticks op Hit The City 2023

Verbetering van geluid en service 

Uiteraard is het geluid bij een concert of show het allerbelangrijkste. Hierin kan Effenaar nog stappen maken, en dat gaan we ook zeker doen! Komende zomer wordt onze Grote Zaal onder handen genomen om de akoestiek te verbeteren. De akoestische materialen van onze wanden worden vernieuwd en verbeterd. Daarnaast worden ook de nu nog betonnen wanden aangekleed met akoestisch materiaal. En dat doen we graag duurzaam, dus gaan we hiervoor aan de slag met gerecyclede materialen. Zo kan je met pico bello geluid én verantwoord genieten van je favoriete acts. 

Tot slot blijken onze kluisjes voor velen een uitdaging. Om je goed op weg te helpen tijdens jouw concertbezoek, wordt er meer personeel ingezet waarbij je terecht kan met al jouw vragen of voor een helpende hand. Ook gaan we bezoekers beter attenderen op de mogelijkheid om voorafgaand aan het concertbezoek eenvoudig en snel online een kluisje te reserveren. Op deze manier ontvang je het kluisnummer en een persoonlijke code gewoonweg in je mail, én weet je zeker dat je een kluisje hebt. 

Al met al zijn we supertrots dat 9 van de 10 bezoekers aangeeft graag nog eens een bezoek te brengen aan Effenaar. We zien ernaar uit je snel weer te ontvangen!  

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12