Nieuw Brabants festival Best Kept Secret pakt uit met o.a. Arctic Monkeys en Portishead

Arctic-Monkeys-header-BKSLaten we het geheim maar verklappen, er is meer dan bijzonder nieuws op festivalgebied! Concert Promotor en Booking Agency  Friendly Fire organiseerde in samenwerking met de Effenaar op 18 november 2012 in Eindhoven al het Hit The City festival, en pakt dit jaar nog eens extra large uit op 21, 22 en 23 juni 2013 op het terrein van Event Center Beekse Bergen. Dan vindt namelijk de eerste editie plaats van muziekfestival Best Kept Secret.

Onder andere Arctic Monkeys en Sigur Rós zijn de eerste headline-acts die dat weekend naar Hilvarenbeek komen. In totaal zullen meer dan 50 acts op diverse podia optreden, waaronder ook alt-J (∆), Portishead, No Age, Swim Deep en SKATERS. Je begrijpt vast wel dat we bij de Effenaar net zo fan zijn van deze wereldacts als de organisatie van Best Kept Secret. Wij zijn er in ieder geval bij in juni!

Festivaldirecteur Robert Swarts: 'Als muziekliefhebbers en concertorganisator liepen wij de afgelopen jaren vol bewondering rond op Melt!, Way Out West en Primavera Sound. Die buitenlandse festivals focussen 100% op muziek, trekken met een aantal bekende namen een flink publiek, maar besteden minstens zoveel aandacht aan nieuwe acts, bands, uiteenlopende muzikale stijlen en artiesten. Dat doen wij ook.'

Maandag 14 januari begint de voorverkoop. Kijk hieronder naar de trailer van Best Kept Secret en ga naar de website voor alle info.