Effenaar artiesten op de Luisterpaal

Het is inmiddels een wekelijkse gewoonte; De update van Effenaar-artiesten die te luisteren zijn via de Luisterpaal van 3voor12. Heel veel luisterplezierrrrr.

Six Organs of Admittance ‘Ascent’
Snarenwonder Ben Chasny is zowel neo-folkheld, maar ook spacerocker extraordinaire. Dat laatste hoor je op donderdag 1 november in de Effenaar! Zijn band bestaat helemaal uit ex-Comets On Fire leden, dus neem die oordoppen maar mee voor de zekerheid.

Black Sun Empire ‘From the Shadows’
Zeg je Black Sun Empire, dan zeg je drum ‘n’ bass van de bovenste plank. Wel een plank waar alle glazen vanaf trillen door de diepe bassen! Check hun nieuwe ‘From the Shadows’, die is dik! Tijdens Blackout op 3 november hoor je het allemaal in het echie!

Moke ‘Collider’
Nederlandse helden in maatpakken? Daar doen we Moke mee te kort. Op hun nieuwe plaat bewijzen ze opnieuw superkrachtige britse rocksongs te kunnen schrijven. Op  donderdag 15 november staat Moke in de grote zaal.

Royal Republic ‘Save the Nation’
Puntige rock zoals je dat afgelopen jaar wellicht nog meegemaakt hebt tijdens een ontzettend brute show in onze kleine zaal. Op donderdag 29 november doen ze dat dunnetjes over met hun nieuwe album.