Guus Meeuwis, Marco Borsato, Rowwen Hèze in voorprogramma JURK!

Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven hebben bekend gemaakt dat Guus Meeuwis, Marco Borsato, Nick & Simon, Alain Clark en Rowwen Hèze het voorprogramma verzorgen tijdens de eerste clubtour van JURK! Op donderdag 9 december speelt de band in de Effenaar. Alle artiesten zullen elk eenmaal het “onderjurk” voorprogramma verzorgen. Wie waar te gast zal zijn blijft een verrassing.

De clubtour is de feestelijke afsluiting van het eerste bewogen jaar van JURK!. Een uitverkochte theatertour langs 50 theaters, een nummer 1 single en album en optredens op diverse festivals zorgden ervoor dat het duo ook op muzikaal vlak in korte tijd landelijke bekendheid genoot. Eind deze week verschijnt de derde single, getiteld “Tram 7”. 

Kersverse Televisie-Ster winnaar Jeroen van Koningsbrugge is trots op de gasten bij de tour: "Dat deze mannen in ons voorprogramma willen staan is natuurlijk enorm bijzonder. Het is echt een voorrecht deze grote artiesten nog 'n keer het gevoel te geven dat ze hadden bij het begin van hun carrière". Dennis van de Ven vult aan: "We hebben afgelopen zomer zelf in het voorprogramma van Marco Borsato gestaan. Achteraf was hij zo jaloers dat hij zelf ook wel weer eens een voorprogramma wilde doen. Dat hebben we hem maar aangeboden na twee weken repeteren in de Ardennen”.