Leuke zaterdagmiddagtip: De dag van het idee

Mooi Helder! De dag van het idee

Het 18 Septemberplein is op zaterdag 4 september het toneel van Studievereniging Industrial Design Lucid van de Technische Universiteit Eindhoven. Zij organiseert die dag onder de naam 'Mooi Helder! De dag van het idee' een interactieve markt in het centrum van Eindhoven. Daarmee houden studenten Industrial Design ‘open huis’ van de faculteit. De bezoekers worden ondergedompeld in de wereld van Industrial Design. 

De studenten laten zien wat Industrial Design kan betekenen voor Eindhoven en haar inwoners. De markt staat in het teken van interactie, technologie en creativiteit. Interactieve installaties creëren een beleving voor de bezoekers. Prototypes van projecten verschaffen een duidelijk beeld van welke vernieuwing Industrial Design kan bieden. Korte, toegankelijke workshops geven een eenvoudig beeld van de maakbaarheid der dingen. Vernieuwende hapjes en een koud drankje creëren een sfeer waarin mensen elkaar ontmoeten en inspireren. Daarnaast zal de alumni vereniging een impressie van hun werk geven en daarmee de link tussen het studentenleven en het bedrijfsleven laten zien. 

Kom een kijkje nemen op 4 september en maak kennis met Industrial Design! Het bezoeken van dit evenement is volledig gratis en voor iedereen toegankelijk. Meer informatie over ‘Mooi Helder! De dag van het idee’ is te vinden op de officiële website www.mooihelder.nl.