Win tickets Release the Beast Party!

Vice organiseert op 4 april een lekker feestje in de Schiecentrale. Met The Subs, Vicarious Bliss, Nobody Beats the Drum en meer, veel meer! Leden van onze nieuwsbrief maken kans op kaarten!

Op 23 januari rockten 1200 man de MS Stubnitz in Amsterdam op de maat van de doffe dreunen van onder andere Sebastian, Joost van Bellen, Boemklatsch, Mightyfools en Estaw. Op 4 april is de tijd gekomen voor de tweede editie van de Release The Beast Party. Ditmaal is de Schiecentrale in Rotterdam de plek waar het zeker los zal gaan.

Normaal worden daar geen feesten gegeven, maar voor de Release The Beast Party is een uitzondering gemaakt. De optredende artiesten zijn onder andere de Belgische glambeukers The Subs (live), de piepjonge Fransozen Les Petits Pilous (Boyznoise Records), de roodharige Ed Banger-reus Vicarious Bliss, de Rotterdamse locals Hugo + George, Stanzacrew, Club Zonder Filter, L’Azizzi en de Nederlandse helden van Nobody Beats The Drum. Die laatsten nemen tijdens het feest meteen hun nieuwe videoclip op, dus alle bezoekers hebben een kans om een plekje in dat filmisch meesterwerk te veroveren.
De kaartjes voor dit evenement zijn gratis, maar alleen voor de gelukkigen die er een via www.releasethebeast.nl bemachtigen. Gelukkig hoef je je daar alleen maar in te schrijven, en verder niets moeilijks doen behalve wachten en hopen dat je een kaartje krijgt middels de loting. En 18 jaar of ouder zijn natuurlijk...
Om alvast op te warmen en na te genieten van de Amsterdamse editie check je www.viceland.com/nl/releasethebeast. Hier kun je je trouwens meteen inschrijven voor gratis tickets voor de editie in Rotterdam op 4 april, dus dat komt goed uit!
Aangezien de tickets heter dan heet zijn, houden wij er 3x2 achter de hand voor leden van onze nieuwsbrief! Mail naar winnen@effenaar.nl ovv. Release the Beast om kans te maken!