Win een Fender Richie Kotzen Telecaster!

Hoezo een moddervette actie? Ga je naar de show van Richie Kotzen op 5 februari in de Effenaar, en/óf naar zijn clinic op 4 februari bij Muzikaza in Roermond? Dan ben je in de running voor een heuse Fender Richie Kotzen Telecaster!

Ja, je leest het goed! Een échte Fender Telecaster! En dan ook nog het te gekke signature model van Richie Kotzen zoals hiernaast en hieronder op het plaatje te zien is: kleur surf green met gouden hardware.

Let op! Deze actie geldt alleen voor bezoekers van Richie's concert in de Effenaar en/of bezoekers van de clinic. Bij binnenkomst van één van de evenementen, krijg je een ticket overhandigd waarmee je automatisch in de running bent. De gitaar wordt op 5 februari in de Effenaar overhandigd, dus zorg er zeker voor dat je lijfelijk aanwezig bent!

Deze snarenplank wordt mede beschikbaar gesteld door Muzikaza, speciaalzaak voor muziekinstrumenten en audioapparatuur in Roermond. Klik hier voor meer info over Muzikaza!

Op woensdag 4 februari, een dag vóór zijn concert in de Effenaar, geeft Richie een clinic bij Muzikaza. De entree is € 5 en inschrijven kan via patrick@muzikaza.com

Op donderdag 5 februari gaat het vervolgens loos met de show van de unieke gitarist Richie Kotzen. Ooit speelde hij bij Mr. Big en Poison, maar vooral als solo-artiest heeft Richie potten weten te breken. Geweldige solo's, prima songs en een ontiegelijk goeie zangstem zijn een paar kenmerken van deze geweldenaar. Hij doet voor het eerst in zeer lange tijd Nederland aan, dus zorg ervoor dat je erbij bent!
Klik hier voor meer info over het concert van Richie in de Effenaar!