Voorlaatste show Krezip in de Effenaar!

Krezip gaat uit elkaar, zo maakte de band op 2 oktober bekend in het 3FM radioprogramma van Giel Beelen. Dat betekent dat hun show op vrijdag 19 december in de Effenaar hun voorlaatste concert ooit wordt!

Lees onder de verklaring die Krezip op hun eigen site plaatste over hun beslissing om uit elkaar te gaan:

"Lieve mensen,

Misschien hebben jullie het vanmorgen al bij Giel gehoord. Na 12 jaar hebben we besloten om uit elkaar te gaan. Na een lange periode van alles samendoen, samen in de tourbus, samen in de studio, samen op het podium, voelen we dat het tijd is om ieder een eigen weg te gaan. Zo’n besluit komt met pijn in ’t hart, maar voelt toch juist.
We zijn altijd een collectief geweest, voor sommigen geldt dit vanaf ons 13e jaar. Het is nu tijd om op eigen benen te staan. Een nieuw leven start.
Het is een weloverwogen beslissing geweest. Nu stoppen voelde voor ons als het juiste moment. We hebben flink wat opgebouwd, maar kunnen nu terugkijken op een mooi verleden met een uitverkochte HMH in december) als bekroning. Met de Best of en een mooie clubtour in het vooruitzicht kunnen we het boek Krezip waardig afsluiten.
We hadden besloten dat we het graag bij Giel bekend wilden maken en zo geschiedde vanmorgen. Moeilijk was het wel en we hebben wel (weer) een traantje weg moeten pinken. Gelukkig hebben we de clubtour nog voor de tour en hopen jullie allemaal daar te zien! We gaan er in ieder geval nog een mooie tijd van maken!

Liefs
Joost, JanPeter, Anne, Bram, Jacqueline en Annelies"

Klik hier meer info over het concert van Krezip in de Effenaar.