Nieuwe kaart restaurant én Comedy Explosion Voordeelmenu!

Dubbel nieuws uit het Effenaar Restaurant! Per deze week heeft het restaurant een fonkelnieuwe menukaart vol heerlijke gerechten. Ook nieuw: het Comedy Explosion Voordeelmenu!

Allereerst de nieuwe kaart! Klik hier om de menukaarten te bekijken! Natuurlijk stelt het Effenaar Restaurant buiten deze kaart ook nog altijd wekelijks een weekmenu (vlees, vis of vego) samen met heerlijke gerechten voor een scherpe prijs.

Comedy Explosion Voordeelmenu
De prijs van een menu in het Effenaar Restaurant wordt nóg scherper als je een etentje combineert met een bezoek aan de Comedy Explosion. Want vanaf nu kun je extra voordelig genieten van het Comedy Explosion Voordeelmenu!

Voor € 20,- bieden we het menu aan op zaterdag 11 oktober. Dit bestaat uit een voor-, hoofd-, en nagerecht (ook voor vegetariërs) samengesteld uit het weekmenu én een ticket voor de Comedy Explosion. Tussen 17.00 uur en 18.00 uur kun je hiervoor aanschuiven in het restaurant, zodat je nog op tijd bent voor de Comedy Explosion die om 20.00 uur in de kleine zaal begint.

Reserveren
Let op! Voor deze menucombi is slechts beperkt plaats en dient gereserveerd te worden. Dit kan op de volgende manieren:

  • via voordeelmenu@effenaar.nl (uiterlijk tot vrijdag 10 oktober, 16.00 uur)
  • aan de Effenaar dagkassa (hier kun je rechtstreeks tickets kopen voor de menucombi tot uiterlijk zaterdag 11 oktober 17.00 uur)

Smakelijk eten!
Voor meer informatie over de komende Comedy Expolsion (een wervelende Belgen editie) op 11 oktober klik je hier. Smakelijk eten en alvast heel veel plezier met de voorstelling!