Win kaarten ZXZW-dinsdag met Monolithic!

Muziekavonturisten kunnen binnenkort hun lol op: van 14 september tot en met 21 september wordt in Tilburg het ZXZW festival gehouden! En dat betekent een week vol 'cutting edge' artiesten uit een enorm breed kunstspectrum!

Leden van onze nieuwsbrief maken kans op kaarten voor dinsdag 16 september, de dag dat Monolithic (met daarin Motorpsycho-drummer Kenneth Kapstad) op het programma staat. Wie Kapstad eerder dit jaar met Motorpsycho aan het werk zag in de Effenaar, weet dat hij van wanten weet achter de drumkit. En verwacht bij zijn andere band Monolithic een minstens zo expolosief muzikaal staaltje vernuft. 'One part extreme metal, one part big balls rock'n roll', staat op de site van ZXZW geschreven, met daarbij de kanttekening dat Monolithic de grenzen van het fysiek mogelijke opzoekt!

Meedoen aan de prijsvraag kunnen leden van onze nieuwsbrief als volgt: stuur een mail naar winnen@effenaar.nl ovv. 'ZXZW prijsvraag' om kans te maken. We mogen 2x2 vrijkaarten verloten, dus grijp je kans!

Nog geen lid van de Effenaar nieuwsbrief? Klik hier om lid te worden!