Effe naar Kempenerpop!

In het weekend van 30 en 31 augustus vindt de 27e editie plaats van het gratis Kempenerpop festival in Waalre, net ten zuiden van Eindhoven. Leden van onze nieuwsbrief kunnen t-shirts en consumptiebonnen van het festival winnen!

Het festival, de afgelopen jaren kleinschalig van opzet, wil in de komende jaren flink uitgroeien.

Dit jaar jaar al zal de bezoeker het nodige gaan merken van deze ambitie, onder meer door een sterke programmering, meer diversiteit in etenswaren, randprogramma en aankleding van het terrein.

In totaal 26 bands en DJ’s zullen hun opwachting maken in Waalre, met op zaterdagmiddag 6 bands uit heel Nederland die strijden om de winst in de Finale van de Kempenerpopprijs en ’s avonds Rock n Roll in vele variaties, met onder meer Vavoom, Bang Bang Bazooka en Dead Elvis & His One Man Grave.

Op zondag verzorgen 12 bands een optreden, waaronder bands van formaat en een stevige dosis Eindhoven Rockcity. We noemen: Peter Pan Speedrock, Repomen, Aux Raus, Matik, Jeremy’s, The 925’s, GSM en Hummingbirds.

Voor het volledige programma en andere festivalinfo: www.kempenerpop.nl

De Effenaar en Kempenerpop hebben onlangs de handen ineen geslagen en besloten tot samenwerking. Uit die samenwerking vloeit onder andere deze leuke prijsvraag: leden van onze nieuwsbrief maken kans op t-shirts en consumtiebonnen van het festival. Me mogen in totaal 3 shirts en 3x2 bonnen weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is een mailtje sturen ovv. 'Prijsvraag Kempenerpop' naar winnen@effenaar.nl.