Win tickets Dour Festival!

Van 16 tot en met 19 juli vindt de 21e editie van het Dour Festival plaats! Leden van onze nieuwsbrief maken kans op kaarten voor dit toonaangevende, ongelofelijk uitgebreide muziekfestival!

Een van de succesingrediënten van het festival is de gezelligheid en de supersfeer: vier dagen lang komen mensen uit alle hoeken van Europa naar Dour afgezakt om te feesten. Iedereen verkeert in opperbeste stemming. Het is dé jaarlijkse afspraak voor wie zich in open lucht wil uitleven en ontdekkingen wil doen.

Zoals elk jaar vindt Dour Festival plaats het derde weekend van juli, aan de voet van de terrils, op de Plaine de la Machine à Feu in België, aan de Franse grens. In vier dagen tijd zullen meer dan 200 groepen de revue passeren. Die spelen op twee podia in open lucht en vier tenten. Op het Dour Festival gaat het feest ook door tot in de vroege uurtjes: het festival opent om 12 uur en er wordt afgesloten om 5 uur 's morgens.

De grootste troef van het festival is en blijft de gevarieerde programmering. Elk jaar pronkt het  Dour Festival met een uniek programma: anders dan de anderen, internationaal getint, alternatief, onafhankelijk, multicultureel, avontuurlijk, rijk en tegen een zacht prijsje.
De volgende namen staan onder ander op de line-up:
Aninal Collective, Dillinger Escape Plan, Babylon Circus, Steve Aoki, Meshuggah, Selah Sue, The Asteroids Galaxy Tour, Pet Shop Boys, The Gaslight Anthem, Aphex Twin + Hecker, Jamie Lidell en meer. Veel meer!
Zie http://www.dourfestival.be/nl/ voor de complete line-up!

Maar nu komt het! De Effenaar mag in samenwerking met het Dour Festival een aantal vrijkaarten weggeven. Het enige wat je hoeft te doen, is een mailtje met daarin je adresgegevens, sturen naar winnen@effenaar.nl ovv. 'Dour Tickets'. Let op! Deze actie is alleen geldig voor leden van onze nieuwsbrief. Nog geen lid? Meld je dan snel aan via deze link.

Zie www.dourfestival.be voor meer informatie en zie deze link voor de kaartverkoop!