Steun Ticket For Tibet!

Op zondag 20 april vindt in Amsterdam de derde editie van het Ticket For Tibet-festival plaats. In aanloop naar het festival nam een aantal artiesten de prachtige single 'Als Je Ooit Nog Eens Terug Kan' op!

Aan het nummer werkten onder andere Anneke van Giersbergen (ex-The Gathering, Agua de Annique), Bart van der Weide (Racoon), Gerard van Maasakkers, JW Roy en leden van Bløf en Kane mee. Klik hier om de single te downloaden. De opbrengst komt volledig ten goede aan de Stichting Ticket For Tibet, een festival dat aandacht vraagt voor de situatie in Tibet.

Klik hier om rechtstreeks op de site van Ticket For Tibet terecht te komen. Op het festival staan onder andere Bløf, Racoon en Claw Boys Claw geprogrammeerd. De vorige twee edities van Ticket For Tibet vonden plaats in Eindhoven en het festival wordt nog steeds (mede) georganiseerd door Eindhovenaar 'Don' Leo Hoeksema.

Leden van onze nieuwsbrief maken kans op vrijkaarten voor het festival! Stuur een mailtje naar winnen@effenaar.nl ovv. 'Ticket for Tibet' om kans te maken. Nog geen lid van de Effenaar-nieuwsbrief? Klik hier om je aan te melden!